Afbeelding

Maas&Waler wint Rabobank Talent Award

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

DRUTEN - De Maas&Waler viert feest. Dinsdag 1 november ontving de uitgeverij de Rabobank Talent Award, tijdens de verkiezing Ondernemer van het jaar Maas & Waal 2016. In de categorie Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 ging de prijs naar Franssen Groep isolatie & steigerbouw.

Het ondernemersevent beleefde dit jaar haar lustrumeditie en vond plaats in d'n Bogerd in Druten. Zo'n 400 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren getuige van de uitreiking. Angela Verkuijlen, de nachtburgemeester van Nijmegen, presenteerde de avond. Optredens van Lights in Motion en de Horssoloog maakten de bekendmaking compleet. Naderhand was er een feestelijke netwerkborrel.

Rabobank Talent Award
De Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016 ging naar Jeroen Pannekoek en Chantal Roest van uitgeverij de Maas&Waler. De jury benadrukte het gedreven ondernemerschap van Jeroen en Chantal: ondernemerschap met dúrf en een menselijk gezicht. 'Deze ondernemers zijn er, samen met hun team, in geslaagd om binnen een kort tijdsbestek een huis aan huis krant in de regio uit te geven, die stáát. De Maas&Waler heeft binnen een zeer competitieve markt toch een eigen plek verworven, door het weekkrant concept te vernieuwen en te verfrissen', aldus het juryrapport.

Het winnende tweetal, dat de krant vier jaar geleden lanceerde, is zeer verheugd. 'Het is een bevestiging dat we goed bezig zijn en dat ons werk wordt gewaardeerd'. Ze benadrukken dat ze deze prijs niet alleen hebben gewonnen, maar dat het een opsteker is voor iedereen in Maas en Waal die een bijdrage levert aan het maken van deze krant: de medewerkers, correspondenten, fotografen en niet te vergeten de trouwe adverteerders.

Lees verder op DeMaas&Waler.nl: www.demaasenwaler.nl/nieuws/algemeen/16995/maas-waler-wint-rabobank-talent-award