Afbeelding

NNP-dag bij Aviodrome in Lelystad

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

De spreker van de dag Thijs Slegers, chef perszaken van voetbalclub PSV, die het belang van lokale en regionale nieuwsmedia onderstreept, een workshop 'denken in termen van kansen en niet van problemen' van de mensen achter de organisatie Omdenken en een algemene ledenvergadering. Het programma van de NNP-dag op donderdag 20 april 2017 is weer goed gevuld. Het jaarlijks terugkerend evenement speelt zich deze keer af bij de leukste vliegbestemming van Nederland: Nationaal luchtvaart-themapark Aviodrome in Lelystad.

Branchevereniging Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP), dé organisatie van lokale nieuwsmedia, nodigt haar leden, relaties en sponsoren van harte uit voor een inspirerende en gezellige netwerkbijeenkomst.

Het museumpark Aviodrome is vanaf 10 uur geopend en de deelnemers aan de NNP-dag mogen voorafgaand aan het evenement een bezoek brengen aan het park. Vanaf 13.30 uur worden zij verwacht in de Friendship Foyer, waar zij hartelijk worden ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Dit is tevens de locatie waar de NNP-mediabeurs staat opgesteld.

Plenaire deel
Het plenaire gedeelte begint om 14.30 uur en rond de klok van 17.15 uur begint de borrel en wordt het buffet geopend. Voorafgaand aan de dag zijn de NNP-leden van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor het bijwonen van deze vergadering ontvangen zij ieder nog een persoonlijke uitnodiging, waarmee ze zich kunnen aanmelden via een antwoordkaart of via: nnpnl@nnp.nl.

Alle deelnemers van de NNP-dag ontvangen een digitale kaart voor toegang tot Aviodrome. Het is belangrijk om te weten dat deze kaart strikt persoonlijk is en dat deze vooraf dient te worden geprint. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en parkeren is gratis. Let op: het parkeerkaartje bij vertrek laten activeren aan de kassa en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter. Luchtvaart themapark Aviodrome is gelegen aan de Pelikaanweg 50 in Lelystad (Luchthaven).

Een goedgevuld programma en de prachtige locatie Aviodrome zullen zorgen voor een geslaagde NNP-dag, waarna de deelnemers lokaal op de hoogte zijn.

Programma NNP-dag

10.00 uur Deuren Aviodrome open. Vrij toegankelijk voor deelnemers NNP-dag.

12.00-13.30 uur Algemene ledenvergadering (hiervoor krijgen NNP-leden persoonlijk een uitnodiging).

v.a. 13.30 uur Ontvangst genodigden NNP-dag in Friendship Foyer. Hier staat ook de mediabeurs opgesteld.

14.30 uur Start NNP-dag in Uiverzaal onder leiding van dagvoorzitter Henk van Zanten.

• Uitreiking NNP-prijzen.

• Toespraak Thijs Slegers, chef perszaken PSV.

• Interactief, inspirerend en humoristische clinic van Omdenken.

17.15 uur Borrel en buffet in Friendship Foyer.

20.00 uur Afsluiting NNP-dag.