Arjen Lubach en Tim Hofman grootste kanshebbers Beste Social Awards

Arjen Lubach (genomineerd voor Beste Video, Beste Inhaker, Beste BN'er) en Tim Hofman (genomineerd voor Beste YouTuber, Beste Snapchatter, Beste BN'er) zijn met drie nominaties op zak de grootste kanshebbers van de vierde editie van De Beste Social Awards, de prijzen voor de meest creatieve uitingen op social media.

Andere genomineerden zijn Chantal Janzen, Martin Garrix, Georgina Verbaan, Ryanne van Dorst (Elle Bandita), Fred van Leer en Freek Vonk.

Het publiek kan vanaf vandaag via de website van De Beste Social Awards stemmen op alle genomineerden. De winnaars van De Beste Social Awards worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking op 8 juni in B. Amsterdam. De uitreiking is live te volgen via de Facebookpagina van De Beste Social Awards.

Nieuwe categorieën, zoals Beste Instagrammer, Beste YouTuber en Beste Twitteraar, zorgen voor vele (jonge) talenten en influencers in de lijst van genomineerden. Zo zijn onder meer StukTV en Kelvin Boerma (Kalvijn) genomineerd voor Beste YouTuber en komt stand-up comedian en cabaretier René van Meurs in aanmerking voor Beste Twitteraar. Verder is er de nieuwe categorie Beste Politicus. Onder meer Klaas Dijkhoff, Jesse Klaver en Alexander Pechtold ontvingen een nominatie en maken daarmee kans op de prestigieuze award tijdens deze social verkiezingen.

Lees verder op Emerce: www.emerce.nl/nieuws/arjen-lubach-tim-hofman-grootste-kanshebbers-beste-social-awards

reageer als eerste
Meer berichten