7 keer komkommernieuws van de bovenste plank

Hartje zomer in Nederland. Temperaturen rijzen de pan uit en mensen pakken massaal hun koffers om naar nóg lekkerder weer te reizen. Hier in Nederland is ook nog genoeg te beleven hoor, zeker als je het nieuws volgt. Het is weer komkommertijd!

Redacties van kranten en websites zoeken naar nieuws, maar vinden het niet. Dan maar semi-nieuwsberichten plaatsen die tijdens de rest van het jaar geen hond opvallen. Over komkommernieuws gesproken: Hier volgen een aantal nieuwsberichten met een nieuwswaarde waar je u tegen zegt.

1. Swiss Sense langer open
Beddenwinkel Swiss Sense is de beroerdste niet. Ze willen daar dat bezoekers het hoofd koel houden tijdens hun zoektocht naar het perfecte slaapcomfort. Niet tot acht, niet tot negen, maar tot tien uur zijn ze geopend! Niet genieten van een zwoele zomeravond op het terras, maar wandelen tussen matrassen en boxsprings, feest!

2. 91 procent van de Nederlanders droomt van sabbatical
Willen de mensen die onder de overige negen procent vallen zich even laten horen? Wij zijn heel benieuwd. Of hebben jullie per ongeluk op een verkeerd knopje gedrukt tijdens het onderzoek? Kan gebeuren!

Lees verder op DutchCowboys: www.dutchcowboys.nl/nieuws/7-keer-komkommernieuws-van-de-bovenste-plank

Meer berichten