Afbeelding

Twitters desktop website ondergaat re-design

Algemeen

Twitter heeft de desktopversie van de website een totaal re-design gegeven. De nieuwe desktopversie heeft een compleet nieuwe navigatie en biedt meer mogelijkheden tot persoonlijke aanpassingen. Het nieuwe design wordt al een paar maanden getest door een select groepje Twitteraars, maar wordt nu ook bij de overige Twitteraars doorgevoerd.

Twitter test al een tijdje met de nieuwe functies om er zeker van te zijn de beste ervaring te kunnen bieden. De nieuwe functies moeten het volgen van conversaties in Twitter.com makkelijker maken. En volgens Twitter: 'gewoon een beetje leuker'.

- Alle nieuwe functies:Meer 'What's Happening': De Explorer-Functie uit de App zit nu ook in de desktopversie van Twitter. Verwacht meer live video en lokale gepersonaliseerde momenten, waar je je ter wereld ook bevindt.

- Makkelijk toegang tot je favoriete features: Bladwijzers, lijsten en je profiel hebben nu allemaal hun eigen plek in de zijbalk, waardoor het makkelijker is om tussen verschillende tabs de switchen.

- DM's op een plek: Direct Messages zijn uitgebreid en je kunt nu conversaties en berichten allemaal vanuit een oogopslag zien. Het is makkelijker om tussen schermen te wisselen en berichten te sturen.

- Geen problemen meer met in- en uitloggen: Of je nu een of meerdere profielen hebt, je kunt makkelijker tussen accounts switchen vanuit de navigatie in de zijbalk.

- Maak Twitter van jou: In de nieuwe desktopversie van Twitter worden meer opties voor verschillende themes en kleuren aangeboden, er zijn ook twee opties voor een dark mode.

Lees verder op DutchCowboys: www.dutchcowboys.nl/socialmedia/twitters-desktop-website-ondergaat-re-design