Afbeelding

Uitgeverij Talvi neemt Bossche Omroep over

Algemeen

DPG Media verkoopt per 1 juli de Bossche Omroep aan Uitgeverij Talvi. DPG Media en Talvi gaan een nauw samenwerkingsverband aan.

Jan van Dun, directeur Local Media DPG Media: “De markt blijft steeds in ontwikkeling en in veel steden en gemeenten is nog slechts plaats voor één huis-aan-huiskrant. Dit leidt tot allerlei bewegingen in de sector. Wij passen steeds ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals bd.nl en indebuurt.nl.”

Lokaal nieuws
Talvi en DPG Media zijn overtuigd van het belang en de kracht van de samenwerking voor het behoud van lokaal nieuws in de regio.

Uitgeverij Talvi is een modern mediabedrijf met een vooraanstaande positie in de media- en communicatiemarkt in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg. Tot de bedrijfsonderdelen behoren onder meer een uitgeverij van regionale weekbladen (De Maas Driehoek, Stadskrant Veghel, Udens Weekblad, Weekblad Regio Oss), ondernemersmagazines, corporate magazines en nieuwe media waaronder Kliknieuws.

!