Foto: Roy Keller
NNP-verenigingsnieuws

Videotraining: nog paar plaatsen vrij

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor de NNP-training 'Video met je smartphone' die op donderdag 16 mei wordt gegeven. Deze training staat onder leiding van Pelpina Trip.

Pelpina is videoconsultant, videotrainer en spreker. Zij staat zelf regelmatig voor- en achter de camera, schrijft scripts en bewerkt video's en is auteur van het boek '''videomarketing in 60 minuten). Ze heeft jarenlang voor nationale Amerikaanse televisie gewerkt als producer en presentatrice.

Inloop: 9.30 uur
Aanvang: 10.00 uur
Einde 14.00 uur

Locatie: NNP, Hogebrinkerweg 10, 3871 KN Hoevelaken

Kosten € 95,00 excl. BTW, incl. lunch en lesmateriaal

Opzet training Smartphone video
Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een filmpje te maken, editen en online te zetten. Bijna iedereen met een smartphone kan wel een filmpje schieten, maar niet iedereen kan een filmpje maken dat ook echt z'n doel bereikt. In deze interactieve en inspirerende training maken kandidaten kennis met de mogelijkheden van online video, en specifiek de mogelijkheden van het filmen, editen en publiceren met een smartphone. Zo maak je met weinig middelen video's die professioneel ogen, en een zakelijk doel bereiken!

Het programma ziet er ongeveer zo uit:
- Interactieve smartphone productie demo/tricks
- Smartphone productie oefening
- Interactieve smartphone presentatie/interview tricks
- Smartphone interview/presentatie oefening
- Eenvoudige editoefening

Heb je interesse om deze training bij te wonen? Je kunt je aanmelden voor dinsdag 7 mei via: nnpnl@nnp.nl. Heb je je al aangemeld, dan hoef je dit niet nogmaals te doen. Naam staat al genoteerd.

Vervolgtraining
Voor jouw agenda: donderdag 3 oktober wordt er in navolging van de 2 basistrainingen een vervolgtraining 'video op je smartphone' gegeven. Ook i.s.m. Pelpina Trip.

Hier kun je je alvast voor aanmelden via: nnpnl@nnp.nl

Meer berichten