Afbeelding

Onvergetelijke jubileumtrip naar Londen

Algemeen

De trip naar Londen ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) was meer dan de moeite waard. Er waren zo'n veertig deelnemers die een kostelijke tijd beleefden. De onderlinge sfeer was goed en het programma uitstekend verzorgd.

Er stonden onder meer een boot- en een bustocht op het programma die langs bekende Londense bezienswaardigheden voerden. Een hoogtepunt vormde een diner in een Jamie Oliver restaurant. Een ander was zeker het bezoek aan uitgeverij Archant. Qua schaalgrootte niet vergelijkbaar met de bij de NNP  aangesloten uitgevers, maar de problematiek waarvoor we ons gesteld zien, is in grote lijnen overeenkomstig. Archant zoekt nieuwe modellen, zeker ook online. Maar 'content is King', kwaliteit is de basis. 

De Londen-trip bewees eens te meer de toegevoegde waarde van de NNP. Maar daar moet je wel wat voor doen. Durven geven, durven delen. Er werden onderling vele gesprekken gevoerd. Over commercie en redactie, over kansen en bedreigingen, over de toekomst van de NNP. 

Op naar het 75-jarig bestaan!

!