Afbeelding
uitnodiging

Media-adviseurs delen succesvolle concepten met elkaar

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Ieder jaar wordt er door de Marketing & Sales Commissie een middag georganiseerd voor media-adviseurs. Langs deze weg nodigt de commissie u uit voor donderdag 2 februari  2017 om opnieuw met collega's uit de branche kennis te delen. 

Dit gaan we weer op een leuke, laagdrempelige manier doen. Het doel is dat je naar huis gaat met een aantal  concepten die je weer direct in de markt kunt gaan zetten. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle media-adviseurs die werkzaam zijn bij de NNP- leden. Thema van deze bijeenkomst is "succesverhalen delen en uitleg (landelijk) kant-en-klaar concept ".  

Het is de bedoeling dat iedereen een succesverhaal meeneemt, dat kan een eenvoudige special zijn, een complex cross mediaal concept of iets origineels waarmee (nieuwe) omzet wordt gemaakt.  In groepen gaan we die concepten bespreken en per groep wordt het beste idee gepresenteerd.  Behalve het feit dat u deze concepten direct in de markt kunt gaan zetten, zult u ook weer veel kennis verzamelen.

Landelijk concept
Ook hebben wij als marketing en sales commissie een (landelijk) concept wat wij graag willen presenteren. Op basis van jullie input en bevindingen zal het verder worden uitgewerkt en krijgen alle leden dat concept kant-en-klaar toegestuurd en vertrouwen wij erop dat hiervoor ook interesse is van de grotere regionale of zelfs landelijke adverteerders.  Dus de opmaak, mailing, dummy, etc.  wordt allemaal voor u geregeld.

De bijeenkomst wordt gehouden bij de NNP, Hogebrinkerweg 10 in Hoevelaken en zal om 14.00 uur beginnen (inloop vanaf 13.30 uur) rond 18.00 uur is het tijd voor een drankje en buffet en afsluiting van de bijeenkomst.

De investering voor deze middag bedraagt slechts € 25,00 p.p. (Exacte deelnameprijs voor deze middag is € 65,- maar de NNP draagt € 40,-bij)

U kunt zich al aanmelden voor deze bijeenkomst via: nnpnl@nnp.nl. Opgeven kan tot maandag 20 januari. Schrijf je op tijd in, want vol=vol.

Wij nodigen  u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen, 

De Marketing &  Sales commissie

Johan van de Kolk
Frans van der Wiel 
Henk van Zanten
Arjan van den Bosch