NNP-bijeenkomst over aanpak gemeenteraadsverkiezingen

In Den Haag zijn ze nog altijd volop bezig met formeren, maar ondertussen werpen de gemeenteraadsverkiezingen hun schaduw alweer vooruit. Wat doen we daar als NNP-leden mee? Vinden we het saaie kost en laten we ze links liggen? Of speelt ergens in het achterhoofd dat deze verkiezingen ons als uitgever wellicht kansen bieden? Wel eens over nagedacht dat de gemeenteraadsverkiezingen zelfs een 'goudmijntje' zouden kunnen zijn…?

Alle gekheid op een stokje. Als lokale uitgevers zijn we bezig met de gemeenteraadsverkiezingen, dat kan bijna niet anders. Maar hoe pakken we het aan? Alleen redactioneel? Of alleen commercieel? Een mengeling? Of hebben we de lokale partijen een totaalpakket te bieden, tot aan misschien wel het drukwerk toe?

Als NNP(-bestuur) laten we onze stem niet verloren gaan! Sterker, commercie en redactie slaan de handen ineen. En we dagen u en jou uit om dat ook te doen.

Concreet: we organiseren donderdag 12 oktober bij de NNP, Hogebrinkerweg 10 in Hoevelaken een bijeenkomst die in het teken zal staan van de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Uitgevers, media-adviseurs en journalisten zijn welkom. Met elkaar willen we brainstormen over 'the road to….' Ideeën uitwisselen, ervaringen delen. Om er uiteindelijk allemaal ons voordeel mee te doen en van de gemeenteraadsverkiezingen een commercieel en redactioneel succes te maken. Dát is het doel.

Oftewel: de NNP denkt met je mee. We denken met elkaar mee. Het kan zomaar een bijeenkomst worden waarvan je achteraf zegt (als je niet aanwezig was): was ik er maar bij geweest.

De aanvang is 14:00 uur, inloop vanaf 13:30 uur. Rond 17:30 uur is het tijd voor een drankje en buffet ter afsluiting van de bijeenkomst. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Investeren in een goed plan kost deze middag slechts € 25,00 p.p. (de deelnameprijs is eigenlijk € 65,00, maar de NNP draagt p.p. € 40,00 bij).

U/jij kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: nnpnl@nnp.nl.

Opgeven kan tot en met maandag 9 oktober. Schrijf je op tijd in, want vol = vol.

reageer als eerste
Meer berichten