Afbeelding

Uitgeversdag: View op Amsterdam

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Na het succes van vorig jaar houdt de NNP donderdag 2 november weer een speciale dag voor uitgevers en directies. Het belooft een dag van ontmoeting en ontspanning te worden. Met uiteraard ook leerzame momenten!

Voorop staat: op ongedwongen wijze ervaringen, vernieuwingen en successen uitwisselen met elkaar. Kennis delen en kennismaken met de NNP en haar leden. Dit gebeurt aan de hand van een interessant programma.

Om 10:30 uur worden we welkom geheten bij Rodi Media in Diemen. Aansluitend brengen we een bezoek aan RTVNH/AT5 (lokale radio en tv). Erg interessant en actueel, gelet op de passage in het regeerakkoord over het bevorderen van (de samenwerking tussen) lokale en regionale journalistiek. Ook anderszins zullen we een prachtig beeld krijgen van Amsterdam.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en gaan we genieten van lunch, hapjes, drankjes en diner op Amsterdamse wijze.

Alle uitgevers die zijn aangesloten bij de NNP zijn welkom om deze dag mee te maken. Bent u van plan te komen? Schroom niet en neem gerust ook een uitgever mee die nog geen lid is van de NNP. Aanmelden kan tot 24 oktober via: nnpnl@nnp.nl.

Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden.

Flyers Uitgeversdag: Link naar PDF bestand