NNP-dag in het Spoorwegmuseum in Utrecht

NNP-dag in het Spoorwegmuseum in Utrecht

Branchevereniging Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP): de organisatie van lokale nieuwsmedia, nodigt u van harte uit voor de NNP-dag op woensdag 3 april in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

NNP-Voorzitter Roy Keller: "Het is wederom een prachtige locatie, dit keer het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier beleef je het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland en bekijk je mooie en historische treinen. En ondertussen is de NNP-dag een mooie gelegenheid waar mensen uit het vak van lokale nieuwsmedia elkaar zien en spreken en ook weer hun successen delen."

Een vast onderdeel op het programma is de uitreiking van de presti­gieuze NNP-prijzen. NNP-uitgevers hebben hun verhalen, foto's en commerciële initiatieven ingediend en maken daarmee kans op prijzen als NNP-prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek, de Prijs voor Nieuwsbladfotografie en de commerciële A.M. Bandaprijs. Tijdens de NNP-dag maakt de jury de winnaars bekend.

Het Spoorwegmuseum is vanaf 10.00 uur geopend en deelnemers aan de NNP-dag hebben de mogelijkheid voorafgaand aan het NNP-evenement gratis een bezoek te brengen aan het museum. Roy Keller: "Wij nodigen onze leden, relaties en Vrienden van de NNP van harte uitvoor wederom een inspirerende en gezellige netwerk­bijeenkomst."

Aanmelden
Aanmelden voor deelname aan NNP-dag kan door een e-mail te sturen naar: nnpnl@nnp.nl of de antwoordkaart in te vullen en per post te versturen.

Programma NNP-dag woensdag 3 april 2019
v.a. 10.30 uur Opbouw mediabeurs (EXPO-ruimte)
10.30-11.45 uur Algemene Ledenvergadering (Wachtkamer 1e en 2e klasse)
12.00-13.00 uur lunch voor uitgevers, deelnemers workshop en beursdeelnemers (EXPO-ruimte)
13.00-14.00 uur workshop voor zowel redactie/commercie NNP-leden als voor NNP-uitgevers (Centrale)
13.00 uur opening mediabeurs (EXPO-ruimte)
14.00 uur ontvangst middaggasten (EXPO-ruimte)
15.00-17.00 uur plenaire gedeelte met onder andere uitreiking NNP-prijzen (EXPO-ruimte)
17.00-17.30 uur borrel (Centrale)
17.30-20.00 uur buffet (EXPO-ruimte)
20.00 uur einde NNP-dag

Meer berichten
De krant