• Het team van vorig jaar met v.l.n.r. Robert van der Hek, Geurt Mouthaan, Rick den Besten en Dick Aanen.
• Het team van vorig jaar met v.l.n.r. Robert van der Hek, Geurt Mouthaan, Rick den Besten en Dick Aanen. (Foto: Roy Keller)
NNP-verenigingsnieuws

Kontakt Mediapartners vertegenwoordigt NNP tijdens 'De Slimste Journalist'

Een team van Kontakt Mediapartners (Het Kontakt) neemt donderdagavond 30 januari namens de NNP deel aan de quiz 'De Slimste Journalist', georganiseerd door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Dé quiz voor iedereen die betrokken is bij de Nederlandse journalistiek. Uitgevers, journalisten, onderzoekers, studenten en politici strijden zij aan zij om de titel Slimste Journalist van 2020.

Welke journalist zat er achter die ene spraakmakende onthulling, wat zijn de actuele bereikcijfers van kranten en omroepen en welke journalistieke innovatie had de meeste impact het afgelopen jaar? Dit jaar onder leiding van quizmaster Herman van der Zandt.

Namens de NNP zal een team van Kontakt Mediapartners voor de tweede maal strijden om deze titel. Vorig jaar is het team geëindigd in de middenmoot, dus dat schept verwachtingen.

Het NNP-team bestaat dit jaar uit: Annie Molenaar, Martin van Hemert, Robert van der Hek en Geurt Mouthaan ('wandelende encyclopedie' Dick Aanen ontbreekt dit keer helaas wegens andere verplichtingen). Ze worden bijgestaan door teamcaptain: Rick den Besten.

Deze happening vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijd 19.00-22.00 uur.

Namens de NNP wensen wij Annie, Martin, Robert, Geurt en Rick heel veel succes!!!

Uiteraard houden wij u op de hoogte over de uitslag.

Meer berichten
De krant