Foto: Stockfoto 123RF
NNP-verenigingsnieuws

Digitale bijeenkomst: ‘Met welk concept maak jij er nu het beste van?’

Beste NNP-leden,

Corona...wat kunnen wij doen qua commercie?

Deze vraag houdt iedereen bezig. Wij zien de krimpende omzetten en willen het liefst allemaal zo snel mogelijk weer volle bak de markt bewerken. Maar bij iedereen zit ook een soort van gereserveerdheid, wat kan wel en wat kan niet? Daarnaast is het feit dat veel van onze klanten op dit moment simpelweg even niets doen. Toch zijn er volop uitgevers met creatieve initiatieven en moeten wij blijven kijken naar de mogelijkheden.

Als NNP willen wij graag verbinden en daarom organiseren wij op woensdag 27 januari om 9.00 uur een digitale bijeenkomst; ‘Met welk concept maak jij er nu het beste van?’
In deze bijeenkomst willen wij vooral kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn.

Om te voorkomen dat het een kakofonie wordt van wisseling van ideeën, houden wij het simpel. Johan van der Kolk, bestuurslid en voorzitter commissie Marketing & Sales, doet de opening en zal iedereen welkom heten. Vervolgens krijgt een ieder de tijd om zijn concept te delen of de vragen te stellen waar je tegenaan loopt. Aan het einde heeft iedereen volop ideeën en antwoorden om direct in te markt te gaan zetten.

Afhankelijk van de tijd is er uiteraard aan het einde volop ruimte om nog verder met elkaar van gedachten te wisselen.

Aanmelden
Tot dinsdag 26 januari 12.00 uur kun je je via nnpnl@nnp.nl aanmelden. Aansluitend krijg je een uitnodiging met een link waarmee je kunt inloggen.
Let op: maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze digitale bijeenkomst. Is deze bijeenkomst vol dan wordt er een reservelijst aangemaakt en gaan we een tweede bijeenkomst plannen.

Wij kijken uit naar deze bijeenkomst, want samen bereik je meer, letterlijk en figuurlijk!

Vraag aan jullie
Aankomende maanden willen wij zowel voor commercie als ook voor de redactie meer van deze digitale bijeenkomsten organiseren. Hebben jullie een onderwerp wat je graag met elkaar wilt delen/praten laat het ons weten.

Bureau NNP


Meer berichten
De krant