Afbeelding
Foto:

Clubhouse is in korte tijd razend populair geworden. Wat is er zo leuk aan?

Algemeen

Onze eerste blog over Clubhouse is vandaag precies een maand oud. En wat kan er veel veranderden in een maand tijd. Want van een nieuwe social media app waar nog maar weinig Nederlanders een account hadden, stijgt het aantal gebruikers nu dagelijks. 

Het kan dus bijna niet anders of je hebt er al over gehoord of gelezen. Misschien ben je er inmiddels zelf wel dagelijks op te vinden. Hoe dan ook, Clubhouse is in no time razend populair geworden. In deze tijd van weinig prikkels willen veel mensen er toch bij zijn. Toegang tot de app is nog steeds voorbehouden aan iPhone-gebruikers die een uitnodiging hebben gekregen. 

Nu de app zo populair is wil je natuurlijk weten wat er leuk is aan Clubhouse. Waarom wil je erbij zijn? Wat is er te doen? Welke gesprekken worden er gevoerd? Een maand nadat Clubhouse in ons land echt voet aan de grond heeft gekregen, kunnen we wat voorzichtige conclusies trekken. Disclaimer: dit is onze mening, ontdek vooral zelf of het iets voor je is. 

Geen perfecte selfies, alles is live
Het is best een verademing dat Clubhouse niet draait om de perfecte selfies, beste poses en mooiste feed zoals op Instagram. Wat dat betreft is deze app een stuk ‘puurder’. Er wordt gediscussieerd, geouwehoerd over niets belangrijks, tips uitgewisseld en cursussen gegeven. 

Omdat alles live is, je niets terug kunt luisteren en vragen kunt stellen, voelt het een stuk minder ingestudeerd aan dan wanneer je naar een podcast luistert. 

Klik hier om verder te lezen op DutchCowboys

!