Afbeelding

NNP-Uitgeversdag op 18 november: toeren door de Alblasserwaard

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Na het succes van de vorige edities organiseert de NNP op donderdag 18 november weer een speciale dag voor NNP-uitgevers en directies.

Na Kampen, Amsterdam, Rotterdam en Volendam gaan we dit jaar richting Hoogblokland. Dit dorpje ligt in de provincie Zuid-Holland in de Alblasserwaard, ten noorden van de stad Gorinchem.

We gaan op pad
We stappen ‘s morgens in een Citroën CV (2 personen) of in een VW Bus Blue Ocean (6 personen) en gaan een dagje toeren met leuke tussenstops. Onder andere een tussenstop bij NNP-lid Kontakt Mediapartners in Goudriaan.

U mag kiezen waarin u wilt rijden. Vindt u het leuk met z’n tweeën in de Citroën CV of vindt u het gezelliger met z’n zessen in de VW bus Blue Ocean. U mag het zeggen. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding.

Het belooft weer een dag van ontmoeting en ontspanning te worden. Met uiteraard ook leerzame momenten. Voorop staat: op ongedwongen wijze ervaringen, vernieuwingen en successen uitwisselen met elkaar. Kennis delen en kennismaken met de NNP en haar leden.

Aanmelden
Alle uitgevers/directies die zijn aangesloten bij de NNP zijn welkom om deze dag mee te maken. Er zijn geen kosten aan verbonden. U mag ook gerust een uitgever meenemen die nog geen lid is van de NNP.

In verband met de reserveringen van de oldtimers kunt u zich aanmelden tot 10 juli 2021. U kunt dit doen via: nnpnl@nnp.nl. Geeft u ook even aan waar uw voorkeur naar uitgaat: met z’n tweeën in een Citroën CV of gezellig met z’n zessen in een VW Bus.

Meer informatie over locatie, aanvang en einde van de dag ontvangt u nog van ons. Uiteraard staat er aan de einde van de dag een hapje en drankje voor u klaar.