• Jan de Jonge en Hilda Knol.
• Jan de Jonge en Hilda Knol. Foto: René Wiegmink

Nieuw in portfolio BrugMedia: De Kop, Krant van Steenwijkerland

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

De nieuwe weekkrant De Kop, Krant van Steenwijkerland is een initiatief van uitgeverij BrugMedia uit Kampen. 

De Kop, Krant van Steenwijkerland of kortweg De Kop is een regionale krant, die in de gemeente Steenwijkerland, Nijensleek, Frederiksoord en Vledder huis-aan-huis wordt bezorgd. De Kop is, net zoals de andere acht regionale kranten van BrugMedia, een complete krant. Hierin vindt jong en oud nieuws en informatie uit eigen stad of dorp die er echt toedoen. Van plaatselijke nieuws tot sport en van verenigingsnieuws tot kunst en cultuur. 

Nieuwspagina’s
Hilda Knol (56) uit Steenwijk gaat de nieuwspagina’s vullen. Zij kan daarbij putten uit negen jaar ervaring als freelance verslaggever bij drie regionale krantenuitgevers. “Voor De Kop ga ik naast interviewen en berichten schrijven, ook de eindredactie en de coördinatie van de nieuwspagina’s verzorgen. Een hele mooie uitdaging, die ik graag aan ga!” aldus Hilda. 

Ze woont samen met Angelica Braam in Steenwijk. Graag ontvangt ze jouw nieuwstips via 06-22534198 of persberichten via redactiedekop@brugmedia.nl. Freelance journalisten die zelf artikelen voor De Kop willen schrijven mogen zich ook melden. 

Advertentieverkoop
Voor de advertentieverkoop van De Kop is Jan de Jonge (52) uit Steenwijk de verantwoordelijke man. Na 21 jaar voor de Steenwijker Courant te hebben gewerkt maakt hij de overstap naar De Kop. Hij staat voor een persoonlijke aanpak. “Ik vind het belangrijk dat ik zichtbaar ben, ik ga daarom regelmatig op bezoek bij mijn klanten,” legt hij uit. Daarbij maakt het voor hem niet uit of je een bakker of eigenaar van een grote woonketen bent. Jan wil ook specials uit gaan brengen, zoals woon-, gezondheid- en modebijlages. Hij is getrouwd met Sandra en vader van drie kinderen. Jan is bereikbaar via 06-10460113 of jan@brugmedia.nl.