• NNP-dag 2021.
• NNP-dag 2021. Foto: Geurt Mouthaan

NNP-dag op 18 mei 2022, inzenden voor NNP-prijzen kan vanaf heden

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

De NNP-dag 2022 zal gehouden worden op woensdag 18 mei.

De uitreiking van de NNP-prijzen ligt amper twee maanden achter ons. In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem reikten onze bestuursleden Johan vander Kolk en Rick den Besten de prijzen uit aan de winnaars van de Prijs voorde Nieuwsbladjournalistiek, de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie, de A.M.Bandaprijs en de Aanmoedigingsprijs voor de Videojournalistiek.

Insturen
Nu is het alweer tijd de beste inzendingen van 2021 te verzamelen en digitaal in te sturen.

Opvolgers
Woensdag 18 mei 2022 staat de volgende NNP-dag op het programma. Dan blikt onze vereniging terug op een ongetwijfeld bewogen (corona)jaar en proosten we op de successen die uitgevers verspreid over Nederland uitbundig met elkaar delen. En natuurlijk reiken we de prijzen uit waarnaar uitgevers, redacties en verkoopafdelingen elk jaar weer reikhalzend uitkijken. Een NNP-prijs winnen is immers een kroon op het (journalistieke) werk.

Wie worden de opvolgers van redacteur Anne Marie Hoekstra en fotograaf John Wijntjes (beiden Het Kontakt), het team van de Texelse Courant en de redactie van De Dalfser Marskramer? Die vraag staat centraal tijdens de volgende NNP-dag.

Uitgevers die willen meedingen naar een van de felbegeerde NNP-prijzen, sturen hun inzendingen uiterlijk 15 februari 2022 digitaal naar het NNP-bureau in Hoevelaken.

Dat kan heel eenvoudig via de website: www.nnp.nl/pagina/inzendformulier