Afbeelding

Bij voldoende belangstelling volgt er een derde training ‘Online vindbaarheid voor lokaal nieuws’

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

De training ‘Online vindbaarheid voor lokaal nieuws’ die recent werd gehouden bij de NNP in Hoevelaken was zeer succesvol. Deelnemers van verschillende NNP-leden waren hierbij aanwezig.

De trainers Leendert Bos en Wendy Kramer, twee SEO-specialisten bij de Indruk Reclame en Communicatie, hebben ruime ervaring met het bereiken van grote groepen lezers met online journalistieke berichten.

In deze training vertelden zij over:

  • Hoe online vindbaarheid werkt
  • Welke factoren van belang zijn in een goed geschreven online nieuwsbericht
  • Op welke manieren u extra zichtbaarheid aan uw artikelen kunt geven

Een aantal feedbacks die wij hebben gekregen van de deelnemers:

  • Erg leerzaam, dit komt door veel informatie die wij nog niet wisten en makkelijk kon worden toegepast voor de lokale krant. Sprekers stonden open voor alle vragen en hadden geen haast. De trainers Wendy en Leendert legden alles heel duidelijk uit.
  • De training heeft hier wel een schokgolf gegeven. De training was geweldig.
  • We waren heel enthousiast en het was heel leerzaam.
  • Goede tips, goede uitleg en heldere instructies met verschillen tussen artikelen voor op websites, social media en hoe een artikel goed vindbaar wordt op o.a. Google.

Toen wij in december de uitnodiging voor deze training verstuurd hadden, bleek al gauw dat de animo voor deze training groot was. De training van 3 februari zat al snel vol. 

We hebben toen in overleg met de trainers een tweede training gepland en deze vindt donderdag 17 februari plaats. Deze training is ook al vol!

Misschien denkt u nu wel: ik wil deze training ook graag volgen. Laat het ons weten dan gaan we, bij genoeg deelname, kijken of er nog een extra training georganiseerd kan worden.

De kosten zijn € 150,00 p.p. Maar de NNP neemt de helft van de kosten voor haar rekening. U betaalt € 75,00 p.p. incl. lunch.

De tijden zijn: 10.00-13.00 uur aansluitend een lunch.

Locatie: NNP, Hoevelaken

U kunt zich aanmelden via: nnpnl@nnp.nl.