Afbeelding
Foto:

Het was weer een mooie NNP Uitgeversdag

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Op de jaarlijkse NNP Uitgeversdag waren woensdag in totaal 25 personen van diverse bij de NNP aangesloten uitgeverijen aanwezig.

De Uitgeversdag is een dag die o.a. in het teken staat van verbinden en inspireren. Twee pijlers die de NNP naast faciliteren en belangen behartigen hoog in het vaandel heeft staan.

Het programma startte in Hoogblokland, thuisbasis van We Love Oldtimers. Na een rit door de regio volgde een rondleiding bij collega-uitgever Kontakt Mediapartners in Goudriaan. 

De rit werd vervolgd naar restaurant ’t Wapen van Haarzuylen, waar een lunch werd genuttigd. Dit restaurant bevindt zich in een rijksmonument aan de Brink in het Utrechtse dorp Haarzuilens. 

Kasteel
Daarna togen de uitgevers met de VW-busjes en 1CV’s naar kasteel de Haar.

Deze burcht staat bekend als het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland, dat haar oorsprong vond in de Middeleeuwen en in de 19e eeuw uitgroeide tot een extravagante buitenplaats waar de familie Van Zuylen vele jaren een flamboyant leven leidde.

Na de rondleiding in het kasteel reden we terug naar We Love Oldtimers, waar de dag werd afgesloten met een hapje en drankje.

Helaas was het weer wat minder. Ook hadden we een tiental afmeldingen, onder meer vanwege coronabesmettingen. Maar dit mocht de pret niet drukken. Het was weer een mooie dag om op terug te kijken.


Bijschrift -

Foto:

Afbeelding