• Henk van Zanten (l) en Johan van der Kolk.
• Henk van Zanten (l) en Johan van der Kolk. Foto:

Henk van Zanten verlaat NNP-bestuur: ‘Er is nieuw elan, heb er veel vertrouwen in’

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Woensdag 25 januari 2023 was voor de NNP en in het bijzonder voor Henk van Zanten een ‘memorabele’ dag: Henk zwaaide af als bestuurslid van de NNP.

Na lang wikken en wegen is het voor ‘pensionado’ Henk van Zanten tijd om andere dingen te gaan doen, zoals vrijwilligerswerk in een zorgcentrum. Johan van der Kolk zwaaide hem veel lof toe voor de rol die Henk binnen het bestuur heeft vervuld. Het ‘officiële’ afscheid zal plaatsvinden tijdens de ledenvergadering op de NNP-dag (14 juni), waar Henk nog eenmaal als dagvoorzitter zal fungeren.

Vertrouwen
“Vanuit mijn interesse voor lokale media heb ik binnen het NNP-bestuur met heel veel plezier mijn steentje bijgedragen”, aldus Van Zanten, die zoals bekend niet snel om een woordje verlegen zit.

“Ik ben trots op hoe de NNP er nu voorstaat. Mede door de coronacrisis heeft de NNP zich goed kunnen laten zien en veel voor de leden kunnen betekenen. Er lopen nog enkele belangrijke dossiers. De NNP heeft wellicht een periode een wat gezapig imago gehad, maar die tijd ligt achter ons. Er is sprake van nieuw elan, ik heb er alle vertrouwen in.”