Afbeelding

Terugkomdag voor salesmanagers op donderdag 26 januari 2017

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Voor de salesmanagers, die op 22 september en 13 oktober deelnamen aan de speciaal voor hen georganiseerde workshop, wordt donderdag 26 januari een terugkomdag gehouden. Ook deze bijeenkomst staat onder leiding van Frank-Paul ter Berg van ToLocal.

De zaken die daarbij onder meer aan de orde komen zijn:

- Welke antwoorden geeft de klant als de verkoopafdeling hen vraagt: Waarom heb je een website? Welke rol speelt de website in het aankoopproces van de consument?  Hoe zorgt hij ervoor dat consumenten op zijn website komen? Wat doe je met de consumenten op je site? Meten?

- Is jouw klant online actief en hoeveel geld besteedt hij daaraan (adwords, banners, Facebook of anders)? Heeft de uitgever de online tariefkaart online staan?

- Wat zijn de verkoop proposities? Verkoop op basis van vaste prijzen of op basis van pcm?

- Welke combinaties worden gemaakt met print (pakketten?).

Daarnaast is er ruimte om met elkaar na te denken over zaken waar je tegenop loopt bij de verkoop van online. Het handigst is om hierbij concrete zaken te benomen, zodat deze besproken kunnen worden tijdens de sessie.

De workshop vindt donderdag 26 januari plaats bij de NNP in Hoevelaken. De inloop is vanaf 11.30 uur  Aanvang: 12.00 uur  (met lunch). Einde rond 16.00 uur.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

U kunt zich aanmelden via: nnpnl@nnp.nl.  Het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 16 januari 2017