NNP-verenigingsnieuws

Donderdag 5 juli: training 'Fotograferen met je smartphone' (voor NNP-leden)

Met je mobiele telefoon kun je snel en eenvoudig foto's maken. Hoe maak je echter foto's die zowel nieuwswaarde hebben maar ook van goede technische kwaliteit zijn?

Daarom organiseert de NNP op donderdag 5 juli een training 'Fotograferen met je smartphone'.

Het wordt een leuke, interactieve en leerzame training. Zeker niet alleen theorie, maar ook voldoende praktijk.

Naast de training is het ook leuk om collega's van andere uitgeverijen te ontmoeten.

De training staat onder leiding van Wim Honders, trainer bij De Redactie (Wim Honders is specialist, publicist en spreker op het gebied van beeldcommunicatie en crossmedia).

De training start om 10.00 uur (inloop v.a. 9.30 uur) en eindigt om 13.00 uur. Aansluitend kunt u gezamenlijk een lunch nuttigen. De kosten voor deze training bedragen € 95,00 (excl. BTW incl. lunch en lesmateriaal). U ontvangt een certificaat van deelname.

U kunt zich aanmelden voor 20 juni via: nnpnl@nnp.nl

Vooraankondiging: Aansluitend op bovenstaande training zal er in september (datum is nog niet bekend) een training 'Filmen met de smartphone' worden gegeven.

Deze training staat onder leiding van Pelpina Trip (Pelpina is videoconsultant, videotrainer en spreker. Zij staat zelf regelmatig voor- en achter de camera, schrijft scripts en bewerkt video's en is auteur van het boek '''videomarketing in 60 minuten). Ze heeft jarenlang voor nationale Amerikaanse televisie gewerkt als producer en presentatrice).

Heeft u interesse om deze training bij te wonen. U kunt zich nu al aanmelden via: nnpnl@nnp.nl

Meer berichten