Afbeelding

Zeer geslaagde NNP-uitgeversdag in Kampen

Algemeen

De NNP-uitgeversdag, die donderdag 8 november werd gehouden, was weer zeer geslaagd.

Voor de derde keer werd deze dag georganiseerd. Gastheren waren Johan van der Kolk en Bauke Hoekstra van NNP-lid Brugmedia uit Kampen.

Het programma begon met een ontvangst bij Brugmedia waar Johan een kleine presentatie gaf over Brugmedia. Aansluitend gingen we met de bus richting Zwolle waar we een aangename lunch hebben genuttigd en een mooi bezoek hebben gebracht aan Museum de Fundatie waar op dit moment de tentoonstelling Giacometti-Chadwick, Facing Fear wordt gepresenteerd.

De bus stond weer klaar om ons naar Kampen te brengen waar een gids ons opwachtte voor een rondleiding door de mooie eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel. De rondleiding eindigde bij het schip 'De Summertime', de enige viermaster in Nederland en ook met 70 meter lengte het grootste charterschip van Nederland.

Op dit schip werden we met een welkomstdrankje ontvangen en stond er een heerlijk buffet voor ons klaar. Voordat wij aan het buffet gingen hebben wij eerst met 'De Summertime' een tochtje gemaakt over de IJssel waar wij de mooie verlichte kade van Kampen konden bekijken. Na deze schitterende dag werden wij weer met de bus naar Brugmedia gebracht waar ieder weer voldaan huiswaarts keerde.

De opzet van de NNP-uitgeversdag is een moment van ontmoeting voor NNP-uitgevers/directieleden. Het is een prima gelegenheid om ideeën uit te wisselen en bij te praten over het uitgeversvak.

Heeft u dit jaar de NNP-uitgeversdag gemist, volgend jaar wordt deze dag gehouden op donderdag 7 november 2019. Zet het in uw agenda.