Aanmeldingsperiode Accelerator Light verlengd tot 19 juni
Foto:

Aanmeldingsperiode Accelerator Light verlengd tot 19 juni

De aanmeldingsperiode voor de Accelerator Light is verruimd. Inschrijven kan nu tot 19 juni. Door de maatregelen omtrent het coronavirus start het programma in september.  Het programma bestaat uit vier inspirerende bijeenkomsten, waarvan de eerste op 5 september zal plaatsvinden.  

De Accelerator Light is bedoeld voor iedereen die iets wil doen met journalistieke innovatie, maar nog niet precies weet wat. Tijdens dit programma nemen de beste journalistieke vernieuwers je tijdens vier bijeenkomsten mee in de belangrijkste principes van innovatie. Op die bijeenkomsten worden? zwaargewichten uit de sector uitgenodigd om hun ervaringen en kennis te delen.?? Wat je doet met die kennis en kunde, is geheel aan jou. Deelnemers bepalen in de eerste bijeenkomst wat ze uit de Accelerator Light willen halen.

Innovatief denken en werken
Wij helpen je vervolgens die ‘challenge’ te realiseren. Voor de één betekent dat het aanwakkeren van een eerste innovatief vlammetje. Een ander heeft al een eerste idee, maar nog geen team. Een derde wil (nog) niet investeren in een uitgebreid programma, maar is wel op zoek naar specifieke kennis. Weer een ander wil graag mee doen aan de Reguliere Accelerator, maar is daar nog niet klaar voor en wil zich op de Accelerator Light voorbereiden. Wij laten je zien wat er mogelijk is en waarom innovatief denken en werken meerwaarde heeft voor jou of je organisatie.

Klik hier om verder te lezen op SVDJ

Meer berichten
De krant