Afbeelding

Het Mediacentrum uit Pijnacker wordt vriend van de NNP

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Het Mediacentrum ui Pijnacker is 'Vriend' geworden van de NNP.

Waar het Mediacentrum begon met het maken van magazines en zeven kranten, is het uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Iedere week worden er 40 nieuwsbladen en diverse magazines voor verschillende uitgeverijen gemaakt. Dit wordt gedaan met 15 vormgevers en drie Pubble-experts.

Het Mediacentrum werkt onder meer voor BAR Uitgeverij, Uitgeverij Verhagen, RODI Media ZH, Hart van Holland, Mediahuis Elgersma, DPG Media, Voorschotense Krant, Telstar Uitgeverij, Groot Hellevoet Uitgeverij, Uitgeverij Talvi en Arena Mediacentrum. En onlangs is ook de samenwerking met BDUmedia gestart.

Totaalpakket voor uitgeverijen en hun klanten
Directeur Erhard Soeterbroek, tevens eigenaar van Telstar Uitgeverij, Groot Hellevoet Uitgeverij, Uitgeverij Talvi en Arena Lokaal, biedt uitgevers een totaalpakket. De focus ligt hierbij op automatisering en de volledige verzorging van DTP-werkzaamheden. Ook op andere vlakken wordt ondersteuning geboden, zoals bijvoorbeeld op het gebied van marketing, administratie, commercie, redactie en zelfs de bezorging. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

De hedendaagse technologische ontwikkelingen bieden uitgevers de mogelijkheid om kranten efficiënter te vervaardigen en toch het lokale karakter van het huis-aan-huisblad te behouden. Dankzij een samenwerking met Het Mediacentrum kan het werk ook sneller worden gedaan, waardoor er meer tijd is voor commerciële projecten. Het Mediacentrum biedt uitgevers een aanzienlijke kostenbesparing en een nieuwe werkwijze met de blik gericht op de toekomst.

Sinds 2019 heeft Het Mediacentrum ook een team dat zich bezig houdt met de ondersteuning van de marketing voor het lokale bedrijfsleven. Naast de werkzaamheden in Pubble, biedt zij ook andere diensten aan. Zo worden (klanten van) uitgeverijen onder andere voorzien van onder andere nieuwe huisstijlen en campagnes, socialmedia-kanalen en websites/webshops.

Kijk voor meer informatie over Het Mediacentrum op www.hetmediacentrum.nl of neem contact op via info@hetmediacentrum.nl.

Afbeelding