Afbeelding
Foto:

Aanmelding journalistiek innovatieprogramma Accelerator Light geopend

Algemeen

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek start voor het tweede jaar op rij met het laagdrempelige innovatieprogramma de Accelerator Light. Aanmelden kan tot en met 12 september.

Dit programma is bedoeld voor mensen die iets willen met journalistieke innovatie, maar nog niet precies weten wat. Samen met de beste journalistieke vernieuwers ga je in drie zaterdagmiddagen aan de slag met de nieuwste innovatietechnieken. Je volgt interactieve workshops en brengt de opgedane kennis direct in de praktijk tijdens live experimenten.

De Accelerator Light biedt ruimte aan iedereen met interesse voor journalistieke innovatie. Van studenten en beginnende teams, tot eigenwijze eenlingen en teams die zich willen voorbereiden op ons reguliere innovatieprogramma, de SVDJ Accelerator, die weer plaatsvindt in 2022. In totaal is er ruimte voor 18 deelnemers.

Het programma Het programma is gericht op het vergroten van innovatieskills en is gestoeld op de Design Thinking-methode. Met hulp van experts en oud-Accelerator-deelnemers ga je aan het werk. Tijdens elke bijeenkomst boek je live resultaat. Je gaat aan de slag met echte gebruikers en bouwt aan echte oplossingen – en dat elke keer binnen een halve dag. Laagdrempelig, praktisch en niet te vergeten: leuk en leerzaam!

Iedere deelnemer aan de Accelerator Light volgt hetzelfde programma van drie verplichte bijeenkomsten: op zaterdag 2 oktober, op zaterdag 27 oktober en op zaterdag 30 november.

Aanmelden Tot en met zondag 12 september 2021 kun je je aanmelden voor de Accelerator Light. Deelname is gratis, maar omdat er beperkt plek is vindt er een selectie plaats. Op zondag sluit de aanmelding om 23:59, wees dus op tijd. 

Meer informatie over de Accelerator Light vind je op www.svdj.nl/accelerator-light . Heb je nog vragen over aanmelden of het programma? Meld je dan aan voor één van de online vragenuurtjes