Het middagprogramma met diverse activiteiten (teamopdrachten) op het Forteiland
Het middagprogramma met diverse activiteiten (teamopdrachten) op het Forteiland Foto: NNP
Laatste oproep

Meld je aan voor de NNP-Uitgeversdag

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Over krap twee weken ontmoeten de uitgevers/directieleden van bij de NNP elkaar tijdens de jaarlijkse NNP-Uitgeversdag. Wil je hierbij zijn maar heb je je nog niet aangemeld? Doe dit uiterlijk vrijdag 17 maart via: nnpnl@nnp.nl.

De locatie van de Uitgeversdag is bijzonder: Forteiland IJmuiden. De boottocht is om 10:30 uur. Een halfuur later start de kennissessie over ChatGPT me als spreker technologie-expert Remy Gieling. Hij zal onder meer ingaan op de vraag of deze tool in z’n huidige vorm ook kan worden ingezet bij lokale uitgeverijen.

Verder op het programma: een lunch, een middagprogramma met diverse activiteiten (teamopdrachten) op het Forteiland en een afsluitende borrel/buffet. Om 19:00 uur gaan we weer richting de vaste wal.

Doel van de Uitgeversdag is ontmoeting, ontspanning en het onderling uitwisselen van ervaringen, vernieuwingen en successen. Aan de Uitgeversdag zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.

Overnachten in de buurt van het Forteiland is mogelijk bij hotel Rauw aan de Kade. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Bij aanmelding aangeven als je van deze optie gebruik wilt maken.