• Groepsfoto van de NNP-Uitgeversdag van vorig jaar.
• Groepsfoto van de NNP-Uitgeversdag van vorig jaar.

Aanmelden voor NNP-Uitgeversdag met kennissessie over ChatGPT

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Voor uitgevers/directieleden van bij de NNP aangesloten uitgeverijen wordt woensdag 29 maart de jaarlijkse NNP-Uitgeversdag georganiseerd. Het programma is veelbelovend. Aanmelden kan nog steeds via: nnpnl@nnp.nl..

De locatie van de Uitgeversdag is bijzonder: Forteiland IJmuiden. De boottocht is om 10:30 uur. Een halfuur later start de kennissessie over ChatGPT me als spreker technologie-expert Remy Gieling. Hij zal onder meer ingaan op de vraag of deze tool in z’n huidige vorm ook kan worden ingezet bij lokale uitgeverijen.

Verder op het programma: een lunch, een middagprogramma met diverse activiteiten (teamopdrachten) op het Forteiland en een afsluitende borrel/buffet. Om 19:00 uur gaan we weer richting de vaste wal.

Doel van de Uitgeversdag is ontmoeting, ontspanning en het onderling uitwisselen van ervaringen, vernieuwingen en successen. Aan de Uitgeversdag zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.

Overnachten in de buurt van het Forteiland is mogelijk bij hotel Rauw aan de Kade. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Bij aanmelding aangeven als je van deze optie gebruik wilt maken.