Afbeelding

Nieuwe ronde Dossiersubsidie voor lokale en regionale journalisten (deadline is 19 mei)

Algemeen

Vandaag begint een nieuwe ronde van de Dossiersubsidie, de regeling voor lokale en regionale journalisten die graag dieper in een onderwerp willen duiken. De deadline voor het doen van een aanvraag is vrijdag 19 mei 2023.

Let op: wil je eenmalig advies over je aanvraag van een van onze medewerkers? Zorg er dan voor dat je aanvraag uiterlijk op zondag 14 mei 2023 als concept klaarstaat en geef ons een seintje via een mail naar regio@fondsbjp.nl.

Het doel van de Dossiersubsidie: een serie van meerdere publicaties
De Dossiersubsidie is bedoeld voor lokale en regionale journalisten die een serie van meerdere publicaties willen wijden aan een voor hun regio belangrijk onderwerp en die daar tijdens hun reguliere werkzaamheden onvoldoende tijd voor hebben.

Wil je bijvoorbeeld de gevolgen van de asielcrisis voor jouw plaats of de ontwikkelingen van de woningmarkt in jouw regio langdurig in kaart brengen? En weet je nog niet precies wat dat zal opleveren maar ben je er wél van overtuigd dat daar ongetwijfeld een serie bijzondere publicaties uit zal volgen? Dan kun je een Dossiersubsidie aanvragen.

Klik hier voor het volledige artikel op FBJP