Afbeelding
Foto: Jan van der Hoeven

Deelnemers mediabeurs NNP-dag

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Op de NNP-dag (donderdag 12 april, Instituut Beeld en Geluid) kan zoals gebruikelijk ook weer de Mediabeurs worden bezocht.

De deelnenemers zijn:

ToLocal is de afgelopen 2 jaar hard gegroeid, begonnen als een jonge digitale sales organisatie voor nationale adverteerders, met een netwerk van lokale digitale websites en apps en nu uitgegroeid tot dé lokale specialist voor de nationale markt, voor zowel print als online. Daarnaast is door toevoeging van activiteiten op het gebied van educatie en strategie de oplossing van ToLocal compleet geworden.

Het doel van ToLocal is om ervoor te zorgen dat lokale uitgevers naast de huidige inkomsten een goede digitale positie krijgen en daarmee instaat zijn hun inkomsten te laten groeien. Dit nadrukkelijk aangevuld met extra geld aan nationale adverteerders. Door het vormen van één netwerk van lokale websites en kranten is het voor adverteerders mogelijk om snel, simpel en heel gericht te adverteren. ToLocal vormt de toegang tot het netwerk. De adverteerder heeft contact met ToLocal, wij kaderen de lokaliteit en slimme technologie verzorgt de rest. ToLocal is de crossmediadiale specialist met focus op écht lokaal!

www.tolocal.nl

Lokaal Nieuwsnet, snel lokaal nieuws produceren en online omzet creëren, is een uniek bedrijf dat een innovatieve oplossing

voor de lokale nieuwsvoorziening aanbiedt. Wij vinden het essentieel dat iedereen toegang heeft tot lokaal nieuws. Het Lokaal Nieuwsnet-platform zorgt ervoor dat uitgevers van lokale nieuwsvoorzieningen mensen zowel online als offline kunnen informeren over wat er in hun regio speelt. Ons platform biedt uitgevers ook uitgebreide advertentiemogelijkheden. Lokaal Nieuwsnet maakt lokale journalistiek voor iedereen mogelijk en biedt uitgevers een aantrekkelijk verdienmodel aan. Hierdoor is Lokaal Nieuwsnet de beste oplossing voor lokale nieuwsuitgevers.

www.lokaalnieuwsnet.nl

Pubble is de oplossing NNP-leden Pubble is een alleskunner als het gaat om de workflow bij een uitgeverij. Dit doeltreffende en eenvoudig te bedienen contentmanagementsysteem is in te zetten op alle speelvelden: redactie, foto, opmaak, verkoop, planning, facturering, verspreiding en management. Pubble is geknipt voor oude media, nieuwe media én een combinatie van beiden. Het mooie van Pubble is dat het is ontwikkeld op de werkvloer van Enter Media in Weesp, een middelgrote uitgever van kranten en online media. Daardoor voldoet het systeem aan alle eisen en wensen die worden gesteld door de mensen dier ermee werken.

Omdat Pubble een online applicatie is, kan iedereen er overal mee werken: op kantoor, thuis en zelfs onderweg (mobiel).

In aanschaf is het een goed en beduidend goedkoper alternatief voor de bestaande contentmanagementpakketten. Vervolgens leidt Pubble tot kostenbesparing, doordat het systeem werk uit handen neemt en de workflow optimaliseert. Het is dus niet verwonderlijk dat steeds meer NNP-leden en andere uitgevers ontdekken hoe het uitgeven eenvoudige en goedkoper wordt dank zij Pubble. De werking van

Pubble wordt helder uitgelegd op www.pubble.nl. Daar kunt u ook een demo aanvragen. U bent uiteraard ook van harte welkom op de Pubble-stand op de MediaBeurs tijden de NNP-dag.

www.pubble.nl

De mens maakt het verschil … Hoekstra Krantendruk is een gerenommeerde full-service krantendrukkerij, centraal gesitueerd in

Nederland. In Emmeloord klopt het hart van ons hypermoderne drukpersen, met druksnelheden tot wel 87.500 kranten per uur, geheel

in full colour op zowel tabloid als dagbladformaat. Flexibiliteit, service gericht en het leveren van kwaliteit zijn voor ons kernwaarden.

Met ons compact team van ruim 30 medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar en zijn we blij met elke krant die wij voor u MOGEN drukken. Wij staan garant voor een perfecte druk op duurzame wijze én natuurlijk op milieuvriendelijk geproduceerd papier!

Onze slogan is dan ook: De krant is gewoon leuker!

www.hoekstrakrantendruk.nl

Janssen/Pers Rotatiedruk bestaat al sinds 1883 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij van ruim 100 medewerkers, gespecialiseerd in krantendruk en retail folders. Elke week ruim 7 miljoen kranten en 15 miljoen commerciële producten zoals folders en magazines. Wij hebben dagelijks contact met huis-aan-huis verspreiders en zorgen ervoor dat wij hun eisen en wensen goed kennen, zodat uw drukwerk altijd probleemloos kan worden aangeleverd én verspreid. U kunt rekenen op een flexibele, veelzijdige organisatie met korte doorlooptijden, concurrerende prijzen en gegarandeerd een hoge drukkwaliteit.

Janssen/Pers Rotatiedruk meer dan drukken alleen. Onze rol als krantendrukker beperkt zich niet alleen tot het drukken van (huis-aan-huis) kranten, magazines en folders die in de coldset, heatset, vellenoffset of digitaal geproduceerd kunnen worden. Nederlands grootste onafhankelijke krantendrukkerij Janssen/Pers biedt naast een grote diversiteit van formaten, papierkeuzes en in zetbaarheid van techniek ook de mogelijkheid om te faciliteren in de vorm van het vereenvoudigen van het werkproces of het aanreiken van kant en klare content via het Mediacentrum, internet diensten, workflow oplossingen enz. Bent u nieuwsgierig geworden hoe wij samen met u het verschil kunnen maken in het media landschap? Bel of mail ons en onze salesmanagers zullen u geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn er klaar voor!

www.janssenpers.nl

Profactys is dè licentieorganisatie voor haar zusterbedrijf Media Info Groep. Media Info Groep is een mediamonitoringsbedrijf en monitort vrijwel alle in Nederland uitgegeven printmedia, online media, social media en vooraanstaande radio- en televisiezenders. Profactys sluit licentieovereenkomsten met uitgevers voor het selecteren van gepubliceerde artikelen voor zakelijke opdrachtgevers, organiseert de uitbetaling van de auteursrechtvergoeding aan uitgevers en freelanceorganisatie Stichting Lira, en maakt afspraken over een digitale pdf-aanlevering van de printpublicaties. Daarnaast biedt Profactys aan uitgevers wederkerigheidsdiensten zoals Artikelgemist.nl inclusief

een titelgebonden versie en ePaper- en archiefoplossingen.

www.profactys.nl / www.artikelgemist.nl

Rodi media - de mediapartner uit Noord-Holland. Met lef zijn we van 'krantenspecialist' uitgegroeid tot een ambitieus mediabedrijf, dat voorziet in de behoefte om te communiceren.

Of dat nu lokaal, regionaal, doelgroepgericht of huis-aan-huis is. Waarom we dat doen? Om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Om samen succes te bereiken. Om uw bedrijf succesvoller te maken. Dat is waar wij voor staan. Waar wij u bij helpen.

Uitgeverij: we zijn gespecialiseerd in printmedia en bieden een breed scala advertentiemogelijkheden om uw doelgroep te bereiken.

Adverteer bijvoorbeeld huis-aan-huis of geef een eigen krant uit om uw bedrijf, product of actie te promoten. Onze media-adviseurs helpen u graag verder. Ontdek alle mogelijkheden om doeltreffend te adverteren.

Rotatiedrukkerij: toonaangevend. Dat zijn wij in print. Onze drukkerij onderscheidt zich door de onbegrensde mogelijkheden en haarscherpe drukkwaliteit. Voor unieke, creatieve, opvallende printproducten zoals een eigen krant of magazine, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaren drukwerkadviseurs helpen u graag verder. Lees meer over de printproducten en onze drukkerij.

Verspreiding: verspreid uw drukwerk mee mét onze goed gelezen huis-aan-huisbladen en laat uw boodschap van de mat 'spatten'. Wij bieden het grootste brievenbussenbereik van Noord-Holland (ruim 900.000 huis-aan-huisbladen per week). Maar er zijn meer voordelen van onze huis-aan-huis verspreiding.

www.rodimedia.nl

Spread-IT is dé online verspreidingsoftware voor uitgevers of verspreiders van geadresseerd en/of ongeadresseerd drukwerk van o.a: (huis-aan-huis)bladen, abonnementskranten, gratis dagbladen, periodieken, folders, bulkmail en transactiepost.

Spread-IT garandeert u rendementsverbetering doordat u sneller en efficiënter kunt werken. We verbeteren uw kwaliteitscontrole, geven meer inzicht in de keten en maken selfservice door uw ketenpartners mogelijk. We realiseren dit door onze kennis van de uitgeversmarkt, onze deskundige en ervaren medewerkers. We werken voor zowel grote en kleine uitgevers.

www.spread-it.nl