NNP-verenigingsnieuws

Training 'Video met de smartphone'

Wegens het grote succes van vorig jaar wordt er bij de NNP op donderdag 16 mei weer een training 'Video met de smartphone' gegeven. Deze training staat onder leiding van Pelpina Trip.

Pelpina is videoconsultant, videotrainer en spreker. Zij staat zelf regelmatig voor- en achter de camera, schrijft scripts en bewerkt video's en is auteur van het boek '''videomarketing in 60 minuten). Ze heeft jarenlang voor nationale Amerikaanse televisie gewerkt als producer en presentatrice.

Inloop: 9.30 uur
Aanvang: 10.00 uur
Einde 14.00 uur

Locatie: NNP, Hogebrinkerweg 10, 3871 KN Hoevelaken

(Kosten € 95,00 excl. BTW, incl. lunch en lesmateriaal)

Opzet training Smartphone video
Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een filmpje te maken, editen en online te zetten. Bijna iedereen met een smartphone kan wel een filmpje schieten, maar niet iedereen kan een filmpje maken dat ook echt z'n doel bereikt. In deze interactieve en inspirerende training maken kandidaten kennis met de mogelijkheden van online video, en specifiek de mogelijkheden van het filmen, editen en publiceren met een smartphone. Zo maak je met weinig middelen video's die professioneel ogen, en een zakelijk doel bereiken!

Het programma ziet er ongeveer zo uit:
• Interactieve smartphone productie
• demo/tricksSmartphone productie oefening
• Interactieve smartphone presentatie/interview tricks
• Smartphone interview/presentatie oefening
• Eenvoudige edit oefening

Heeft u interesse om deze training bij te wonen. U kunt zich aanmelden voor dinsdag 7 mei via: nnpnl@nnp.nl

Voor uw agenda: donderdag 3 oktober wordt er in navolging van de 2 basistrainingen een vervolgtraining 'video op je smartphone' gegeven.

Ook i.s.m. Pelpina Trip. Hier kunt u zich alvast voor aanmelden via: nnpnl@nnp.nl

Meer berichten