• Training Succesvol pitchen & presenteren.
• Training Succesvol pitchen & presenteren. Foto: Johan van der Kolk

Enthousiaste reacties op training ‘Succesvol pitchen & presenteren’

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Het bestuur van de NNP had een aantal verzoeken ontvangen voor het organiseren van een goede en betaalbare verkooptraining. Donderdag 7 september was het zover en stond trainer Patrick Gils spreekwoordelijk op het podium voor zo’n 30 media-adviseurs uit heel Nederland.

Tijdens de training werd vooral de nadruk gelegd op de kracht van pitchen en het presenteren van jezelf en de organisatie waarvoor je werkt. In de training werd op een goede manier de koppeling gemaakt met de verkoop van onlineproducten en dat je het veel beter moet integreren in je verhaal. 

Via een speciale methode werd stap voor stap doorlopen wat de beste manier is om dat te doen. Het was laagdrempelig en niemand hoefde echt het podium op. Tijdens één op één gesprekken werd er geoefend met een pitch en dat leverde mooie inzichten en gesprekken op.

Opfrissen en leren
“Ik ben superblij met de vele positieve reacties die ik achteraf ontving. Voor sommigen was het weer even opfrissen, voor anderen was het vooral veel leren. Toch moet ik helaas ook vaststellen dat er met online nog veel te winnen is voor de uitgevers. Je ziet dan toch dat voor het adviseurs vaak nog geen vanzelfsprekendheid is om online aan te bieden”, aldus NNP-bestuurslid Johan van der Kolk.

“Gelukkig is er op twaalf oktober het tweede deel van deze training en gaan wij daar weer verder”, vult Ans van Sligtenhorst aan, die alles weer prima had geregeld. De verouderde beamer op het NNP-kantoor heeft plaatsgemaakt voor een groot tv-scherm en na afloop stond er weer een heerlijk wam buffet klaar voor iedereen.

• Training Succesvol pitchen & presenteren.
• Training Succesvol pitchen & presenteren.
• Training Succesvol pitchen & presenteren.