NNP-verenigingsnieuws

Themabijeenkomst voor media-adviseurs: Klant Centraal

Donderdag 4 oktober: Bijeenkomst voor alle media-adviseurs werkzaam bij leden aangesloten bij de NNP. Thema: Klant Centraal, o.l.v. marketingspecialist Martin de Winter.

Hoe genereer je zoveel mogelijk aandacht voor jouw klant? Welke online en offline communicatiemiddelen gebruik je daarvoor? Hoe maak je een strategische campagne op maat om aan die wens (klant centraal) tegemoet te komen?

De afgelopen tien jaar zijn er ongelofelijk veel communicatiekanalen bijgekomen, zeker digitaal. Het medialandschap is echt continu in beweging. Vroeger had je alleen de krant, radio en televisie. Daar zijn internet, social media (FB, Instagram, Twitter) bijgekomen. En heeft a-commerce zijn intrede gedaan.

Als uitgeverij kunnen we veel, maar hoe breng je die mogelijkheden onder de aandacht van de klant? Grote bedrijven kloppen bij grote marketingbureaus aan voor de ontwikkeling van opvallende campagnes waarover iedereen praat. Dat kost enorm veel geld. Maar het hoeft niet altijd zo groots en ver weg. Het kan ook dichtbij, gewoon bij de media-adviseur van uw vertrouwde huis-aan-huiskrant.

Gewoon om tafel met je vertrouwde contactpersoon die jouw bedrijf en jouw klanten kent, die de regio kent, die de markt kent. Wil je een resultaatgericht, creatief communicatieplan, dan is uw krant de juiste partner.

Creatieve strategie
Bedrijven stellen zich de vraag: hoe onderscheid ik mij van mijn concurrent en hoe zorg ik dat mijn boodschap wordt gezien? Wat kunnen wij betekenen voor onze klanten, hoe kunnen wij ze helpen? In de bijeenkomst o.l.v. marketingspecialist Martin de Winter leren we hoe we een bedrijf onder de loep kunnen nemen en hoe we zijn markt gaan analyseren en inzoomen op de doelgroep. We komen dan met een creatieve strategie en bijpassende campagne waarmee de doelgroep daadwerkelijk wordt bereikt. Ervoor zorgen dat je boodschap opvalt en kiezen van de juiste platforms waar de doelgroep zich bevindt.

Uitnodiging
De commissie Marketing & Sales u uit om op donderdag 4 oktober deze bijeenkomst bij te wonen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle media-adviseurs die werkzaam zijn bij leden aangesloten bij de NNP.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij de NNP, Hogebrinkerweg 10 in Hoevelaken en zal om 14.00 uur beginnen (inloop vanaf 13.30 uur). Rond 17.30 uur staat er een hapje en drankje voor u klaar.

UPDATE, gewijzigde tijden: 

Inloop vanaf 12.00 uur met lunch

Aanvang bijeenkomst: 13.00 uur

Einde: rond 15.00/15.30 uur

De kosten voor deze middag bedraagt slechts € 25,00 (Exacte deelnameprijs voor deze middag is € 65,00, maar de NNP draagt € 40,00 bij).

Voor deze bijeenkomst kunt u zich tot 26 september aanmelden via: nnpnl@nnp.nl.

Wij nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst wij te wonen.

De Marketing & Sales commissie:

Linda Blijenburg, Johan van der Kolk, Henk van Zanten, Arjan van den Bosch

Meer berichten