• Viering van het 75-jarig bestaan van de NNP op Ibiza.
• Viering van het 75-jarig bestaan van de NNP op Ibiza.

NNP-jubileumreis 2025 van 25 tot en met 27 september

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

In 2025 bestaat de Nederlandse Nieuwsblad Pers 80 jaar. Hieraan wordt weer een lustrumtrip gekoppeld. Deze speciale reis is exclusief bedoeld voor directieleden en leden van de managementteams van de aangesloten uitgeverijen.

Datum: 25 tot en met 27 september 2024 (vertrek mogelijk al op 24 september).
Aantal deelnemers per uitgeverij: vier personen met partners (meer in overleg).
Kosten: NNP neemt een deel van de kosten voor haar rekening, maar er wordt ook een eigen bijdrage gevraagd. T.z.t. volgt meer informatie hierover.

Indien je nu al zeker weet dat je deelneemt, verzoeken wij je vriendelijk om je alvast aan te melden (aantal personen + namen van de eventuele metgezellen. Dit kan via: nnpnl@nnp.nl..

Waar gaan we heen?
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen op deze bijzondere gelegenheid. De locatie van de reis staat nog niet vast. We denken aan een bestemming waar de zon schijnt en waar we een interessant, uitgeverij-gerelateerd bedrijfsbezoek kunnen brengen.

Mocht je suggesties hebben voor de locatie of ideeën die de trip nog specialer kunnen maken, dan nodigen we je van harte uit om deze te delen met Ans via: nnpnl@nnp.nl..

We kijken uit naar jouw aanwezig tijdens deze reis en hopen samen met jou ons 80-jarig bestaan op memorabele wijze te vieren.

Bestuur NNP