Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

De beste tijden om te posten op Instagram, TikTok, LinkedIn, Facebook & X in 2024

Algemeen

Je moet je ogen openhouden, want anders loop je al gauw achter op de nieuwste trends en de continu veranderende algoritmes op de verschillende social-kanalen. Is er een perfect moment om te posten? En welke strategie kun je het beste aanhouden? In dit artikel leer je je bereik te maximaliseren en hoe je je publiek beter betrekt door te begrijpen wanneer jouw berichten de meeste impact hebben.

Sprout Social publiceert ook dit jaar weer hun onderzoek naar socialmedia-gebruik. Ze hebben het gebruik van meer dan 34.000 Sprout-gebruikers geanalyseerd op hoe goed en slecht hun content heeft gescoord het afgelopen jaar. En dit op de verschillende socialmedia-kanalen. Vanuit dit onderzoek neem ik jullie mee in de beste tijden om te posten op Instagram, TikTok, LinkedIn, Facebook en X.

Instagram

Veel mensen zijn benieuwd naar wat nu de ‘perfecte’ tijd is om te posten op Instagram. Instagram is een platform met veel mogelijkheden en kansen voor gewone gebruikers, maar vooral ook voor marketingdoeleinden. Eén ding is zeker: zorg ervoor dat je content van goede kwaliteit is en ook langs de juiste ogen op het goede moment komt. Dan heb je beet.

(klik hier voor het volledige artikel op FrankWatching)