Meld je aan voor de SVDJ Accelerator

Heb jij een goed idee om de journalistiek te vernieuwen? De SVDJ accelerator helpt je met financiële steun en coaching bij het ontwikkelen van je journalistieke start-up.

Onder begeleiding van je eigen mentor werk je een half jaar aan je prototype, je verdienmodel en breng je de doelgroep in kaart, zodat je na afloop van de accelerator als volwaardige start-up op eigen benen staat. Meedoen kan als individu, team of vanuit een bestaande (media)organisatie.

Sprint-methode
De SVDJ Accelerator werkt volgens de Sprint-methode, gebaseerd op onder andere Google, lean startup en Business Model Canvas. Gedurende het traject van een half jaar maak je met je team meerdere sprints. Een sprint is een periode van bijvoorbeeld een maand, waarin je vastgestelde doelen moet behalen. Zo'n sprint zet je op samen met je mentor en na afloop bekijken jullie samen of de behaalde doelen zijn behaald en of je door kan met je volgende sprint. Op deze manier ben je niet gebonden aan een vooraf omlijnd plan en ben je veel flexibeler om je plan, werkwijze en de insteek van je project tussentijds bij te stellen.

Lees verder op SVDJ: www.svdj.nl/nieuws/aanmelden-svdj-accelerator/

Meer berichten