Foto: Vincent de Vries
NNP-verenigingsnieuws

A.M. Bandaprijs naar Het Kontakt Edities met Magazine Langs de Graaf

De A.M. Banda-prijs, de prijs voor het beste commerciële initiatief, ging naar het Kontakt Edities met Magazine Langs de Graaf. 

Het inzicht dat bij het groter worden van de gemeente er meer behoefte bestaat aan 'lokaliteit' is door Het Kontakt op goede wijze onderkend. Door hier op in te spelen met een magazine waarin lokale ondernemers aan het woord komen maar ook de redactionele invulling getuigd hier van een goed doordachte uitgave.  Naast Het Kontakt Edities waren voor de A.M. Bandaprijs genomineerd: Actief Media met de A+ app en De Texelse Courant met 'Texel producten'/vakantiespecials.

De jury bestond uit Remko Poggenklaas, Ted Hobma en Dies van 't Leven

Over de NNP-prijzen
De NNP is de landelijke organisatie van lokale nieuwsmedia, waarbij zo'n 40 uitgeverijen zijn aangesloten. De Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek,  de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie en de A.M. Banda-prijs worden jaarlijks uitgereikt en zijn bedoeld ter onderstreping van het vaak hoge niveau van de lokale nieuwsmedia in zal zijn facetten en als stimulans om diezelfde lokale nieuwsmedia nog nadrukkelijker op de kaart te zetten, als mediatypen die aan de voet van de samenleving invulling geven aan een kwalitatieve, brede en continue nieuwsvoorziening.

Meer berichten