Foto: Vincent de Vries
NNP-verenigingsnieuws

Prijs voor de Nieuwsbladfotografie was voor Bastiaan Miché van Enter Media

De winnende foto van de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie was voor Bastiaan Miché van Enter Media met de foto 'woonboerderij gaat geheel in vlammen op'.

Er waren drie genomineerden. Naast Bastiaan waren dat Nico van Ganzewinkel van Het Kontakt editie Vianen met de foto van trouwtrekken in de kasteeltuin van Amaliastein tijdens de Highland Games in Vianen en John Wijntjes van Het Kontakt editie Krimpenerwaard West met de foto auto rijdt drogisterij Ceelen in Ouderkerk a/d IJssel binnen.

De jury bestond uit Jeroen Wielaert, Joost Berends en Merijn Stillebroer.

Over de NNP-prijzen
De NNP is de landelijke organisatie van lokale nieuwsmedia, waarbij zo'n 40 uitgeverijen zijn aangesloten. De Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek,  de Prijs voor de Nieuwsbladfotografie en de A.M. Banda-prijs worden jaarlijks uitgereikt en zijn bedoeld ter onderstreping van het vaak hoge niveau van de lokale nieuwsmedia in zal zijn facetten en als stimulans om diezelfde lokale nieuwsmedia nog nadrukkelijker op de kaart te zetten, als mediatypen die aan de voet van de samenleving invulling geven aan een kwalitatieve, brede en continue nieuwsvoorziening.

Meer berichten