Foto: Geurt Mouthaan
NNP-verenigingsnieuws

Rick den Besten (Het Kontakt) koninklijk onderscheiden

De lintjesregen ligt alweer een week achter ons, maar we blikken nog even terug... NNP-bestuurslid Rick den Besten behoorde namelijk tot de gedecoreerden.

Rick werd Lid in de Orde van Oranje Nassau, een onderscheiding die hem werd opgesteld door Dirk van der Borg, burgemeester van Molenwaard.

Namens het NNP-bestuur was René de Lange hierbij aanwezig.

Uit het persbericht van de gemeente Molenwaard:

Rick den Besten uit Goudriaan
De heer Den Besten is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Hij is werkzaam als hoofdredacteur bij de uitgeverij Het Kontakt Edities BV en ontplooide de volgende vrijwillige activiteiten:

Circa 1986 - 1998: trainer en bestuurslid bij omnisportvereniging SNA afdeling volleybal.

1997 - circa 2009: schoolbestuur CBS De Fakkel in Goudriaan.

2001 – heden: vrijwilliger bij en bestuurslid van de Nederlandse Nieuwsblad Pers, de landelijke organisatie voor lokale nieuwsmedia. Tevens is betrokkene voorzitter van het redactioneel management.

2001 – heden: vrijwilliger bij en bestuurslid van Voetbalvereniging Alblasserwaard Centrum. Betrokkene is verantwoordelijk voor de pr en communicatie en voetbaltechnische zaken. Verder was hij leider van diverse jeugdteams, grensrechter en jeugdvoorzitter.

2002 – 2006: vrijwilliger bij hervormde gemeente Goudriaan. Betrokkene heeft als scriba, kerkrentmeester en -tot heden- redacteur van de nieuwsbrief gefungeerd.

2009 – 2011: voorzitter van Stichting Goudriaan 750 jaar. Gedurende anderhalf jaar werd een breed scala aan activiteiten georganiseerd, waaronder lezingen, een optocht, een diavoorstelling, toneelavonden en een concert.

2012 – heden: vrijwilliger bij de vereniging Fokveedag Boerenlandfeest te Hoornaar. Betrokkene verricht pr-werkzaamheden.

Meer berichten