Afbeelding
Foto:

Programma NNP-dag 2023

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

Het programma van de NNP-dag in Buitenplaats Kameryck bevat ook dit jaar een aantal vertrouwde elementen, zoals de uitreiking van de NNP-prijzen en de mediabeurs waarop alle vrienden van de NNP zich aan de deelnemers presenteren. Net als vorig jaar bij de KNVB in Zeist is ook nu een laagdrempelig sportief onderdeel aan het programma toegevoegd: pitch and putt.

Het programma van de NNP-dag ziet er als volgt uit.

10.30 uur, algemene ledenvergadering voor NNP-directies en uitgevers

12.00-13.00 uur, lunch

13.00-15.30 uur, pitch-and-putt-toernooi

15.30-16.45 uur, plenair programma en uitreiking NNP-prijzen

17.00-19.00 uur, borrel met aansluitend buffet

Buitenplaats Kameryck beschikt over voldoende parkeerplaatsen en zes elektrische laadpalen. Belangstellenden kunnen ervoor kiezen om te overnachten op locatie. Op het landelijk gelegen terrein kunnen zogeheten ‘veldhuysjes’ geboekt worden. De kosten zijn voor eigen rekening. De minimale afname voor de NNP is vijf ‘veldhuysjes’.

Mediabeurs
Een belangrijk onderdeel van de NNP-dag is de mediabeurs. Daaraan wordt deelgenomen door bijna alle vrienden van de NNP. Versterk je netwerk en breng beslist een bezoek aan de stands van All-In Verspreidingen, BDU Print, ePublisher, Hellenique, Janssen Pers, Jawel Media, Het Mediacentrum, Opt Out Advertising, Pinch, Pubble, Reli Groep, Rodi, Spread-IT en ToLocal (HYPR).

Aanmelden
Aanmelden voor de NNP-dag kan tot en met 31 mei via: nnpnl@nnp.nl. Vermeld met hoeveel personen je komt en aan welke programmaonderdelen je deelneemt. Deelname kost 40 euro per persoon.