• Innovatour SVDJ 2023.
• Innovatour SVDJ 2023. Foto: Privéfoto

Coachingstraject voor private lokale media

Algemeen

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek heeft een nieuw project gelanceerd speciaal voor private lokale media: Het Coachingstraject.

Meer info daarover: 

https://www.svdj.nl/regeling/coachingstraject-private-lokale-media/ 

Wat houdt het Coachingstraject in?
Het Coachingstraject voor lokale private media is ontworpen om lokale mediaorganisaties te ondersteunen bij het maken van strategische keuzes in de ontwikkeling van hun organisatie, gebaseerd op de behoeften van hun publiek. Dit traject biedt een unieke kans om de journalistieke kwaliteit te verbeteren, publieksparticipatie te bevorderen en aan de slag te gaan met productontwikkeling.

Gedurende 9 maanden krijgen deelnemers tijdens individuele sessies intensieve begeleiding van een coach en delen ze hun resultaten tijdens gezamenlijke bijeenkomsten met andere deelnemers. Na afloop hebben ze een concreet plan van aanpak om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van hun organisatie.  

Startdata voor de rondes: 

·         Ronde 1: 3 oktober 2023 

·         Ronde 2: 9 januari 2024 

·         Ronde 3: 9 april 2024 

·         Ronde 4: 25 juni 2024 

Hoe kun je je inschrijven? 
Er is ruimte voor 6 deelnemende organisaties per ronde. Je kunt je op dit moment nog voor alle rondes inschrijven. Wees er snel bij want: wie het eerst komt, wie het eerst maalt én vol = vol. De inschrijftermijn voor ronde 1 sluit op 17 september.  

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op https://www.svdj.nl/regeling/coachingstraject-private-lokale-media/  

Heb je vragen of heb je meer informatie nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met mij, Nina Onland, coördinator organisatieontwikkeling, via telefoonnummer 070 3617111 of per mail via onland@svdj.nl.