Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Webinar over ChatGPT voor ‘NNP-redacteuren’

Algemeen NNP-verenigingsnieuws

De NNP faciliteert op donderdag 1 juni een webinar over ChatGPT. Onderstaand de uitnodiging.

Beste redacteur,

Werken op een lokale redactie kan behoorlijk uitdagend zijn. Dat weet jij als geen ander… Er wordt verwacht dat je snel en effectief nieuws publiceert, terwijl je tegelijkertijd de kwaliteit hoog moet houden en je moet richten op het creëren van waardevolle inhoud. Hier kan ChatGPT je bij helpen.

ChatGPT is een AI-technologie die je werk als redacteur aanzienlijk kan versnellen door als assistent te fungeren bij het genereren en optimaliseren van content. Dit stelt jou in staat om tijd te besparen en je meer en beter te kunnen richten op de inhoud. De leuke kant van het vak, om het zo maar eens te zeggen.

Daarom willen we je uitnodigen om deel te nemen aan ons ChatGPT webinar op donderdag 1 juni van 09.30 uur tot ca. 11.30 uur. 

Tijdens dit webinar zullen we je basiskennis over ChatGPT verrijken en zullen we je laten zien welke kansen het biedt. We bespreken concrete praktijkvoorbeelden, zodat je o.a. leert de juiste prompts te gebruiken om het beste resultaat te krijgen bij het verwerken van persberichten, het maken van agendaberichten en meer.

Zie dit webinar als een quickstart om ChatGPT in je workflow in te passen en een deel van je werk te vergemakkelijken. Zorg dat je erbij bent en meld je vandaag nog aan via: nnpnl@nnp.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur NNP